Loading...
Behandelingen2 2017-11-02T11:43:42+00:00

Permanente Make Up

Een permanente make up behandeling bij de Nederlandse Vakschool betekent dat u verzekerd bent van de nieuwste technieken binnen ons vak, uitgevoerd door de Nederlands beste PMU specialisten.

Meer informatie over onze behandelingen

De reden waarom er gekozen wordt voor permanente make up zijn zeer uiteenlopend, daarom hebben wij enkele voorbeelden hieronder genoemd. Staat uw reden er niet bij schroom dan niet om contact met ons op te nemen aangezien we graag samen met u kijken naar de mogelijkheden die er voor u kunnen zijn.

Redenen voor een PMU behandeling

Er bestaat soms nog veel onduidelijkheid over permanente make up daarom vinden wij het erg belangrijk om tijdens het intake gesprek alles goed door te nemen met u. Zo denken nog veel mensen dat PMU hetzelfde is als tatoeëren en dat het voor altijd in de huid blijft. Om het beste resultaat te bereiken zullen er minstens twee behandelingen plaatvinden met een tussenpose van 6 of 7 weken. Een eerste behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Het pigmenteren met onze techniek is nagenoeg pijnloos maar kan doormiddel van een verdoving crème (EMLA) verdoofd worden. Vaak blijkt dat dit echter niet nodig is. Na de behandeling is de pigmentatie altijd 3 a 4 tinten donkerder dan het uiteindelijk resultaat. U ontvang van de specialist een duidelijke uitleg over hoe u thuis de pigmentatie dient te verzorgen. Volg dit advies goed op want alleen dan zal de pigmentatie goed zichtbaar blijven.

Voor Anoesh Vroomman, eigenaar van SkinQuip, is veiligheid en hygiëne erg belangrijk. Zij is lid van de NEN normcommissie voor veilige tatoeëren, PMU en piercen. Deze commissie houdt zich bezig met de nieuwe Europese richtlijnen op dit gebied. Er wordt helaas nog niet altijd nagedacht over de werking van pigmenten in de huid. SkinQuip werkt alleen met de pigmenten van Swiss Color. Deze pigmenten zijn ijzeroxide vrij. Dit zijn helaas nog lang niet alle pigmenten in Nederland. Het grote nadeel van ijzeroxides in pigmenten wordt vaak pas ervaren wanneer sommige patiënten last krijgen onder een MRI of CTscan. Daarnaast blijft er door ijzeroxides vaak een rode vlak over na jaren op de pigment gebieden. Belangrijke redenen voor ons om te kiezen voor ijzeroxidevrij.

In Nederland moet een Permanent Make Up specialist met apparatuur werken waar een hygiëne-module in geplaatst kan worden. Dit is de naald met daaromheen een naald-kapje waar het pigment in opgezogen wordt. Het hygiëne aspect zit in het feit dat er een rubbertje geplaatst is bij de overgang naar de bevestiging met de pen. Het voordeel hiervan is dat het pigment niet terug kan lopen in de pen. Hierdoor wordt de besmetting van de ene klant naar de andere voorkomen. Bij iedere behandeling behoort dan wel een nieuwe, steriele naaldmodule gebruikt te worden.

In Nederland is zelfs een wetgeving ontwikkeld die eisen stelt aan de veiligheid en hygiëne. Dit moet blijken uit een certificaat/vergunning dat in de behandelruimte aanwezig dient te zijn. Dit certificaat bewijst dat de salon aan alle eisen voldoet. Controle hierop geschiedt door de Keuringsdienst van Waren, die ook monsters afnemen van pigmenten en andere materialen waarmee gewerkt wordt. Deze wet is van kracht sinds 2007.

De veiligheid van de pigmenten is in Nederland sinds 2004 wettelijk gewaarborgd. Pigmenten die allergische reacties kunnen veroorzaken, of op een andere manier schadelijk zouden kunnen zijn, zijn verboden. Het Landelijke Centrum voor Hygiene en Veiligheid en de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) houden zich met de controle op het veilig aanbrengen van Permanent Make Up bezig.

Doordat Permanent Make Up in de lederhuid wordt geplaatst, is deze pigmentatie hierdoor eigenlijk niet permanent. Door o.a. ultraviolet licht en door het natuurlijk vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1,5-2 jaar vervagen. Om de Permanent Make Up het mooist te houden adviseren wij om dit zeker elk jaar te laten bijwerken. Indien u al Permanente Make Up heeft kunt u altijd een gratis check door ons laten uitvoeren om te kijken of uw Permanent Make Up bijgewerkt moet worden. Dat is nog eens een goede service!

Indien u nog oude Permanent Make Up op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek altijd noodzakelijk. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en dient ervoor onze klanten van het juiste advies te voorzien.”

intakegesprek PMU gratis bij inplannen van een behandeling.

 

 • Intakegesprek (inclusief voortekenen) zonder behandeling €45,–
 • infralash ( optische wimperverlenging) €185,-
 • eyeliner (basis)  boven + onder €295,-
 • eyeliner shadow 1 of 2 kleuren €350,-
 • eyeliner boven
 • latinoliner    €350,–

 

 • Wenkbrauw hairstroke 3D € 375,-
 • eyebrow microblading € 375,-
 • wenkbrauw ombre € 375,-
 • Wenkbrauw volle schaduw €375,-

 

 • lip ombre € 375,-
 • lip full € 395,–

Intakegesprek, voortekenen, (shapen wenkbrauwen), de Touch Up behandeling en de benodigde crème voor thuisgebruik.

• eyelash boven / onder v.a. € 125,-
• eyeliner boven / onder v.a. € 130,-
• eyeliner boven + onder v.a. € 180,-
• eyebrow hairstroke 3D v.a. € 180,-
• eyebrow microblading v.a. € 180,-
• eyebrow shadow v.a. € 180,-
• lipliner contourlijn v.a. € 180,-
• lip lightner v.a. € 180,-

De prijzen voor de PMU TouchUp behandelingen gelden uitsluitend voor klanten, waarbij de PMU in onze salon is gezet. De TouchUp behandeling dient plaats te vinden binnen 18 maanden na de laatste behandeling. Indien u vanuit een andere salon bij ons komt en nog oude Permanent Make Up op de ogen, wenkbrauwen of lippen heeft, dan is een intakegesprek altijd noodzakelijk. Dit intakegesprek is gratis en vrijblijvend en dient ervoor onze klanten van het juiste advies te voorzien.

Boek je behandeling bij SkinQuip

SkinQuip biedt een hoop behandelingen op het gebied van permanente makeup. Bij vragen of wilt u een behandeling boeken dan kunt u gebruik maken van het formulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.