Over SkinQuip 2018-01-10T14:11:47+00:00

Over SkinQuip

De Nederlandse vakschool en groothandel voor permanente make up.

ONTMOET ONZE SPECIALISTEN

Onze specialisten hebben jaren aan ervaring binnen het PMU vak en zij kunnen u als geen ander helpen met een behandeling of u trainen in een van onze vele opleidingen.

Anoesh Vroomman
Anoesh VroommanEigenaar | allroundtrainer | masterclass trainer

Anoesh Vroomman wist al heel jong dat zij schoonheidsspecialiste wilde worden. Na haar middelbare schoolopleiding op het Johannes Fontanus College in Barneveld, volgde zij aansluitend een privé opleiding bij Amice tot allround schoonheidsspecialiste (Niveau 4). Zij werkte daarna bij diverse grote namen binnen de uiterlijke verzorging, zoals Sothys en Dermalogica, om ervaring op te doen. Maar de meeste ervaring deed zij op bij de Bergman Kliniek in Bilthoven, waar zij eind jaren 90 begon te werken. Hier kwam zij uiteindelijk ook in aanraking met het vak permanente make up.

Melody van Ligten
Melody van LigtenBasistrainer

Melody heeft jarenlange ervaring als visagiste en kapper. Zij volgde haar opleiding tot permanente make-up specialist bij SkinQuip en viel snel op door haar inzicht en techniekbeheersing. Melody heeft inmiddels enkele internationale Masterclasses via SkinQuip gevolgd en de nodige ervaring opgedaan. Zij geeft twee dagen les tijdens de basis allround opleiding. Onze kwaliteit ligt hoog op opleidingsgebied, en wij zijn daarom ook blij dat we kunnen samenwerken met deze gedreven pigmentiste.

WAT ONZE CURSISTEN ZEGGEN

Bent u benieuwd wat mensen over SkinQuip zeggen? We delen graag reviews met u.

Wanneer je opzoek bent naar een echte vakschool waar ze alle tijd en aandacht aan jou geven, niets te veel gevraagd is en de tevredenheid en zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat dan ben je bij SkinQuip op het juist adres

Shanna Motta

Ik heb mijn opleiding allround PMU bij SkinQuip afgerond! Anoesh & Melody bedankt voor alles, top kwaliteit ze nemen alle tijd voor je, kleine groepen waardoor er veel aandacht is voor je ontwikkeling

Isil Dogan

Afgelopen week heb ik een PMU behandeling ondergaan bij SkinQuip, bij Anoesh, en ben erg tevreden. Mijn wenkbrauwen zijn mooier geworden dan ik had durven dromen.

Xhej Babaj