Masterclass SkinQ-finestrokes

Masterclass SkinQ-finestrokes 2017-10-31T20:14:54+00:00

Project Description

Masterclass SkinQ-finestrokes

Na het succesvol afronden van de masterclass ontvangt u een MASTERCLASS CERTIFICAAT. Onze masterclass docenten volgen zelf jaarlijks diverse internationale masterclasses. Mocht u graag ook een internationale masterclass volgen kan dat via: www.pmumasterclass.com De SkinQfinestrokes© is een methode die is ontwikkeld binnen SkinQuip om de fijnste hairstrokes zo natuurlijk mogelijk aan te kunnen brengen, en zo weinig mogelijk nawerk verkrijgen als mogelijk. Een ‘crisp’ stroke doormiddel van de juiste techniek, kleurkeuze en vorm. Tijdens deze 1-daagse masterclass worden de volgende aspecten geleerd: Juiste werkhouding t.o.v. het plaatsen van de strokes:

NANO-naaldtechniek
Juiste diepte
Veel gemaakte fouten en misverstanden
Persoonlijke vraagstukken en uitdagingen

Meer over deze opleiding

U dient reeds werkzaam te zijn als pigmentiste. In sommige gevallen zullen wij een niveautoets afnemen om te bepalen waar u in kunt stromen. Onze groepen bestaan uit maximaal vier personen dus er is zeer veel tijd en aandacht voor u.

Thuis zult u veel moeten oefenen op oefenhuiden en tekenen op papier daarnaast heeft u gemiddeld 5 uur theoriekennis / thuiswerk.

Voor de masterclass dient u zelf voor een model te zorgen.

Nieuw data 2017/2018 op te vragen via info@skinquip.nl

De kosten voor deze eendaagse masterclass bedraagt € 495,- (excl. btw). Masterclasses worden door Anoesh Vroomman gegeven op donderdag in Oud-Beijerland. De privé masterclass bestaat uit maximaal 2 cursisten.

Wilt u meer informatie over deze opleiding? Bekijk onze website dan op uw computer