Masterclass SkinQ-lips

Masterclass SkinQ-lips 2017-10-31T20:16:47+00:00

Project Description

Masterclass SkinQ-lips

Na het succesvol afronden van de masterclass ontvangt u een MASTERCLASS CERTIFICAAT. Onze masterclass docenten volgen zelf jaarlijks diverse internationale masterclasses. Mocht u graag ook een internationale masterclass volgen kan dat via: www.pmumasterclass.com

Deze masterclass wordt alleen gegeven door onze specialisatie trainers. Specialisatie trainers zijn pigmentistes met een enorme rugzak aan ervaring. Deze masterclasses worden speciaal samengesteld voor de pigmentistes die bepaalde technieken beter willen leren beheersen.

De SkinQlips© is een methode die is doorontwikkeld bij SkinQuip om de mooiste, meest natuurlijke full lips te verkrijgen. Door het kiezen van de juiste naald en techniek kunnen de mooiste lippen gecreëerd worden, waarbij de lippen contourloos (zonder strakke pigmentatielijn) gepigmenteerd worden.

Meer over deze opleiding

  • Juiste naaldkeuze
  • Juiste techniek voor effectievere / snelle plaatsing
  • Kleurkeuzes en highight tips
  • Risico’s
  • Vormleer en toepassing

U dient reeds werkzaam te zijn als pigmentiste. In sommige gevallen zullen wij een niveautoets afnemen om te bepalen waar u in kunt stromen. Onze groepen bestaan uit maximaal vier personen dus er is zeer veel tijd en aandacht voor u.

Om deel te kunnen nemen aan deze vakopleiding dient u in het bezit te zijn van het Swiss Color Startpakket.

Let op: De kosten van het starterspakket zijn niet inbegrepen bij de opleiding.

Voor een overzicht van het starterspakket klikt u hier.

Thuis zult u veel moeten oefenen op oefenhuiden en tekenen op papier daarnaast heeft u gemiddeld 5 uur theoriekennis / thuiswerk.

Voor de masterclass dient u zelf voor een model te zorgen.

Nieuw data 2017/2018 op te vragen via info@skinquip.nl

De kosten voor deze eendaagse masterclass bedraagt € 495,- (excl. btw). Masterclasses worden door Anoesh Vroomman gegeven op donderdag in Oud-Beijerland. De privé masterclass bestaat uit maximaal 2 cursisten.

Wilt u meer informatie over deze opleiding? Bekijk onze website dan op uw computer