Masterclass SkinQ-ombrebrow

Masterclass SkinQ-ombrebrow 2017-10-31T20:12:56+00:00

Project Description

Masterclass SkinQ-ombrebrow

Na het succesvol afronden van de masterclass ontvangt u een MASTERCLASS CERTIFICAAT. Onze masterclass docenten volgen zelf jaarlijks diverse internationale masterclasses. Mocht u graag ook een internationale masterclass volgen kan dat via: www.pmumasterclass.com
De SkinQ-ombrebrow© is een methode die verder is doorontwikkeld bij SkinQuip om de mooiste OMBRE-techniek wenkbrauwen te maken. Ombre is een manier van opbouw in kleur en vorm die zich onderscheidt van de schaduwtechniek zoals men die van vroeger kent. Een goede OMBRE is een absolute aanwinst voor elke PMU-studio.

Meer over deze opleiding

  • Juiste naaldkeuze
  • Juiste techniek voor echte ombre resultaat
  • Risico’s
  • Juiste kleuropbouw en toepassingen

U dient reeds werkzaam te zijn als pigmentiste. In sommige gevallen zullen wij een niveautoets afnemen om te bepalen waar u in kunt stromen. Onze groepen bestaan uit maximaal vier personen dus er is zeer veel tijd en aandacht voor u

Thuis zult u veel moeten oefenen op oefenhuiden en tekenen op papier daarnaast heeft u gemiddeld 5 uur theoriekennis / thuiswerk.

Voor de masterclass dient u zelf voor een model te zorgen.

Nieuw data 2017/2018 op te vragen via info@skinquip.nl

De kosten voor deze eendaagse masterclass bedraagt € 495,- (excl. btw). Masterclasses worden door Anoesh Vroomman gegeven op donderdag in Oud-Beijerland. De privé masterclass bestaat uit maximaal 2 cursisten.

Wilt u meer informatie over deze opleiding? Bekijk onze website dan op uw computer