Loading...
Swiss Color X Remove 2018-03-02T17:26:14+00:00

Project Description

Swiss Color X Remove

Het verwijderen van permanente make up doormiddel van de Swiss Color X Removal methode werk op basis van melkzuur aan de bovenkant van de huid. SkinQuip was de eerste in Nederland die deze techniek introduceerde.

Swiss Color X remove is een verwijdering vloeistof, exclusief te gebruiken door SkinQuip opgeleide Swiss Color X-specialisten. Een uniek gepatenteerd product.

De heldere vloeistof bestaat in hoofdzaak uit een lage concentratie, fysiologisch melkzuur, die in een soortgelijke vorm in het menselijke lichaam al bestaat. Melkzuur in deze unieke formule wordt afgebroken door het lichaam binnen 30 minuten na de behandeling zonder residu.

Meer over deze cursus

  • Informed consenten, contra-indicaties, nazorg en dermatologie
  • Juiste techniek
  • Risico’s
  • Hygiëne
  • Werken op modellen

U dient reeds werkzaam te zijn als gediplomeerd pigmentiste met de machine. Onze groepen bestaan uit maximaal vier personen dus er is zeer veel tijd en aandacht voor u. Mocht u twijfelen of u kunt deelnemen neem dan contact met ons op.

Thuis zult u een portfolio moeten aanmaken van twee cliënten / modellen. De SkinQuip docent dient dan te bepalen of u de techniek en kennis voldoende beheert om een Swiss Color Specialist Certificaat te kunnen ontvangen. U ontvangt na de cursus wel alvast een deelnamecertificaat.

U dient voor deze cursus zelf voor een model te zorgen.

Nieuwe data voor deze tweedaagse cursus in Oud-Beijerland:

  • donderdag 3 mei 2018 & maandag 7 mei 2018 (nog 1 plekje vrij!!)

Meer informatie of inschrijven? Stuur een mail naar info@skinquip.nl

De kosten voor deze tweedaagse cursus bedragen € 1195,- (excl. btw) inclusief startpakket bestaande uit een flesje SC colorX (3ml) en een potje SC aftercareX (5ml).

Wilt u meer informatie over deze opleiding?
Klik hier voor de informatie PDF over de Swiss Color X Remove cursus.