SkinQuip Nederland

De Nederlandse vakschool voor Permanente Make Up

Microblading training

Natuurlijke wenkbrauwen creëren met Microblading. Dit is de nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up.  Met een microblading-blade wordt elk haartje individueel getekend. Dit geeft een natuurlijke uiterlijk van de wenkbrauw. Met de Microblading training van SkinQuip leert u hoe u de perfecte wenkbrauw moet zetten en waar u op moet letten. Wat de precieze inhoud van de training is, vindt u verderop op deze pagina.

Microblading training

Microblading training van ervaren docenten

De Microblading training van SkinQuip is de meeste uitgebreide, geregistreerde basistraining van Nederland. De groepen tijdens de training bestaan aan maximaal 5 cursisten. Zo kunnen wij u persoonlijke begeleiding van onze ervaren Microblading docenten bieden. Deze docenten zijn opgeleid op het hoogste niveau. Niet alleen als vakspecialisten maar ook als docenten.

Duur van de training

De training Microblading wordt een dag per week gegeven gedurende 9 weken. De lesdagen beginnen om 10:00 uur en eindigen om 17:00 uur. Alle benodigde materialen die tijdens de Microblading training worden gebruikt zijn in de opleiding meegenomen.

Vooropleiding

Voor het volgen van de Microblading training is er geen specifieke vooropleiding verplicht. Echter bent u wel in een voordeel wanneer u een vooropleiding heeft als visagiste of schoonheidsspecialiste hebt gevolgd. SkinQuip Nederland zal wel kunnen vragen om een test tijdens het intakegesprek om het niveau van de cursist in te schatten.

Meer over de Microblading training

Meer over de training Microblading van SkinQuip vindt u in onderstaande tabjes.