SkinQuip Nederland

De Nederlandse vakschool voor Permanente Make Up

Microblading wenkbrauwen

Iedereen droomt van mooie volle wenkbrauwen. Ze bepalen voor een groot deel de uitstraling van het gezicht. Maar helaas heeft niet iedereen heeft van die mooie volle wenkbrauwen. Soms zijn de wenkbrauwen te klein, te dun, te kort, ongelijk of gewoon van nature niet zo mooi. Microblading van de wenkbrauwen biedt dan een mogelijk om die volheid weer terug te krijgen.

Wat is Microblading?

Micorblading is een techniek waarbij handmatig pigmentatie aan de wenkbrauw wordt toegevoegd. Dit wordt gedaan met een speciaal ontworpen klein kartelmesje. Met dit mesje wordt het pigment in de huid gekrast. Dit gebeurt haartje voor haartje, zodat de wenkbrauw een mooie en natuurlijke uitstraling krijgt. Dit in tegenstelling van tatoeëren, waarbij de inkt meer hardheid geeft en er dus minder natuurlijk uit ziet. Overigens doet wenkbrauwen microbladen over het algemeen geen pijn.

microblading wenkbrauwen

Wanneer Microblading wenkbrauwen?

Microblading het meest geschikt om bestaande wenkbrauwen wat op te vullen. Het is minder geschikt voor dun behaarde wenkbrauwen of wanneer u helemaal geen wenkbrauwen heeft.

Door wie wordt Microblading uitgevoerd?

Bij SkinQuip kunt u er van uitgaan dat de Microblading wordt uitgevoerd door echte vakspecialisten. Al onze Microbladers hebben dan ook de hoogst haalbare diploma’s behaald in Microblading.

Hoe vaak is een Microblading behandeling nodig?

Om een optimaal resultaat te halen Microbladen wij de wenkbrauwen altijd twee keer. De eerste behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Na 6 á 7 weken volgt een tweede behandeling. Na de behandelingen ontstaan er kleine wondjes. Hierdoor hebben de wenkbrauwen goede nazorg nodig. Van onze specialisten krijgt u dan ook informatie mee hoe u dit het beste kunt doen.

SkinQuip Nederland

De Nederlandse vakschool voor Permanente Make Up

Boek uw Microblading behandeling

SkinQuip biedt Microblading aan van de wenkbrauwen aan. Heeft u vragen of wilt u graag een behandeling boeken? Maak gebruik van het onderstaande formulier en dan komen wij er spoedig bij u op terug.