SkinQuip Nederland

De Nederlandse vakschool voor Permanente Make Up

Swiss Color Nederland

“Succes heeft haar geheimen, mislukken heeft haar redenen… Kies voor kwaliteit!”

  • Vrij van PAA’s & PAKS
  • Huidverjonging & huidverbetering met natuurlijke ingrediënten
  • Zwitserse kwaliteit, veiligheid & garantie

Swiss Color wordt wereldwijd in meer dan 65 landen succesvol verkocht. Dit is natuurlijk niet zonder reden. Het is een merk waar veel aandacht wordt besteed aan veiligheid en ondersteuning. Zwitserse kwaliteit staat, zoals algemeen bekend, voor degelijkheid én hoge standaarden. Onze pigmenten zijn dan ook vrij van PAA’s en PAKS. Inmiddels werken in Nederland ook de beste specialisten met dit merk.

Wij werken op het gebied van permanente make up nauw samen met onze partners van Swiss Color. Hierdoor wordt een garantie gegeven voor het gebruik van de beste materialen en ondersteuning van een team van specialisten met een flinke dosis creativiteit en research. Wij staan sterk door ons kenniscentrum en innovators wereldwijd.

In Nederland is Swiss Color bij de betere permanente make-up specialist of paramedisch specialist te vinden. De specialist die nadenkt over de ingrediënten van producten en lange termijn gericht werkt. De pigmenten worden gebruikt voor zowel cosmetische- als paramedische toepassingen. SkinQuip Nederland is hoofd distributeur van Swiss Color voor de Nederlandse markt.

WERKEN MET SWISS COLOR?
Wanneer u graag wilt werken met de producten van Swiss Color, re-seller wil worden of andere vragen heeft over een mogelijke samenwerking met Swiss Color kunt u  altijd met ons contact opnemen. Wij helpen u graag verder!