SkinQuip Nederland

De Nederlandse vakschool voor Permanente Make Up

Dé Nederlandse Vakschool voor permanente make-up | dermatografie | microneedling & veilige removal

Zie je even ‘door de bomen het bos niet meer’, met alle PMU cursussen die je hier en daar ziet. Dat snappen we als geen ander. Het beste advies dat wij kunnen geven is; volg je hart, maar vergeet niet je hoofd te gebruiken. PMU is een schitterend vak, maar dit kan je niet in een korte cursus op een veilige en juiste manier leren.

SkinQuip Nederland is een erkend kort beroeps onderwijs instelling en officieel samenwerkende UWV scholingspartner. Al bijna 20 jaar geven wij diverse opleidingen op onze 2 hypermoderne locaties in Nederland. SkinQuip Nederland is gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van (semi-) permanente make-up, microblading, paramedisch pigmenteren en microneedling (huidverbetering). Wij zijn gevestigd in de regio Rotterdam en regio Zwolle.

Onze docenten zijn intensief opgeleid binnen onze specialisaties. Wij geloven in een terdege vakopleiding en niet in korte basiscursussen van enkele dagen. Nadat jouw opleiding is afgerond, hebben wij tevens nog veel aanvullende opleidingen en Masterclasses.

Zoals oprichter Anoesh Vroomman-Shahbandarian vaak aangeeft:

“Wij leren je graag een vak, geen kunstje”

Anoesh Vroomman-Shahbandarian

Directeur SkinQuip Nederland BV

Anoesh Vroomman-Shahbandarian

Na haar middelbare schoolopleiding, volgde zij aansluitend een particuliere opleiding tot allround schoonheidsspecialiste (niveau 4). Zij werkte daarna bij diverse grote namen binnen de uiterlijke verzorging, zoals Sothys en Dermalogica, om ervaring op te doen. Maar de meeste ervaring deed zij op bij de Bergman Kliniek in Bilthoven als Huidspecialist, waar zij eind jaren 90 begon te werken. Hier kwam zij uiteindelijk ook in aanraking met het vak permanente make-up. Binnen haar functie als huidspecialist bij deze gerenommeerde kliniek, kreeg zij de mogelijkheid om verder door te leren, dit heeft ze met beide handen aangepakt.

Anoesh is momenteel lid van diverse commissies die zich bezighouden met de professionalisering van het vak. Zij is ook actief lid in de commissies van PMUmagazine Nederland, het Nederlands PMU Congres en Veilige PMU Nederland.

Ook werkt zij freelance als medisch pigmentiste (dermatografie) in diverse ziekenhuizen en klinieken. Haar Masterclasses zijn in Nederland en het buitenland te volgen.

Waarom kiezen voor een opleiding bij SkinQuip Nederland?

  • Wij werken alleen met de veiligste pigmenten wereldwijd van Swiss Color, welke aan de nieuwste ECHA & REACHS 2022 regels voldoen. Inmiddels is Swiss Color marktleider in 65 landen. Controleer voordat u aan een PMU opleiding begint welke pigmenten gebruikt worden en controleer deze bijvoorbeeld online op de website van de NVWA. Er worden namelijk veel onveilige en zelfs belastende pigmenten gebruikt.
  • Onze hoog kwalitatieve opleiding is een erkende kortberoepsopleiding en voldoet daardoor aan de hoogste eisen. Dit geeft u garantie dat u een opleiding volgt waar u o.a. een verzekering mee kan afsluiten en een officieel diploma ontvangt.
  • Een uitgebreide 15 weken durende Basis Allround Opleiding (BAO) die de afgelopen 19 jaar met zorg en kennis is samengesteld. U werkt op modellen en latexhuiden.
  • Bij aanvang van de opleiding krijgt u direct toegang tot het unieke SkinQ learning systeem: een online leergroep met ruim 150 SkinQuip specialisten. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen.
  • U ontvangt diverse naslagwerken tijdens uw opleiding, waar u thuis rustig uit verder kunt leren en nog jaren plezier van zal hebben.
  • Tijdens de opleiding besteden we ook aandacht hoe je een eigen bedrijf start, aangezien de meeste cursisten een eigen salon willen starten. Denk hierbij aan marketing, het maken van websites (via SkinQuip) en kostprijsberekening.

Wat onze cursisten zeggen

Bent u benieuwd wat anderen over SkinQuip zeggen? We delen graag reviews met u.


Al enige tijd liep ik met het plan om in mijn salon uit te breiden met PMU behandelingen. Tot ik op de beurs tegen de stand aanliep van SkinQuip. Ik kreeg hier zoveel goede informatie dat voor mij de keuze was gemaakt. En geen spijt van. Wat heb ik veel geleerd van Tara en wat een prachtig merk om toe te voegen in mijn salon. Vol vertrouwen na 15weken opleiding aan de slag.

Joliemoonenx

Na het eerste telefoontje met SkinQuip was de keuze snel gemaakt. Ze geven je het gevoel van vertrouwen en willen hun kennis graag met je delen.
De klassen zijn klein waardoor je alle aandacht en begeleiding krijgt die nodig is voor deze intensieve maar zeker ook leuke opleiding!
Ik ben erg blij met mijn keuze voor SkinQuip en heb het erg naar mijn zin gehad!

Simone Kloet

Een gedegen opleiding waar kwaliteit voorop staat, waar er ruimte is voor vragen én waar gewoon een hele fijne sfeer hangt, dat is Skinquip! Met heel veel enthousiasme heb ik de BAO opleiding mogen volgen en heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze voor Skinquip. Gewoon goed en doet waar het voor staat! Keep up the good work :)!

Margriet Huberts